2285027638 6934678587 Παλιός δρόμος ταχυδρομείου, Αριστείδη ΠρωτοπαπαδάκηJuicy Point
Φρέσκοι Χυμοί - Καφές - Brunch | Χώρα Νάξος


Το Juicy Point σας καλωσορίζει σε ένα φιλικό και καλαίσθητο χώρο στη Χώρα της Νάξου, ετοιμάζοντας καθημερινά πληθώρα ελαφριών γευμάτων, φρέσκων χυμών, smoothies και γλυκά για κάθε ώρα της ημέρας.

Θα μας βρείτε καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στον παλαιό δρόμο Ταχυδρομείου με υπηρεσίες take away αλλά και όμορφα τραπεζάκια για να απολαύσετε τις χειροποίητες γεύσεις μας και τα πρωτότυπα ροφήματά μας.

Τα προϊόντα μας έρχονται στην πόρτα σας άμεσα μέσω της εφαρμογής της Wolt.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  

 

ΧΥΜΟΙ & SMOOTHIES

ΧΥΜΟΙ & SMOOTHIES

Φρέσκα φρούτα, λαχανικά και superfoods συνθέτουν τους πιο γευστικούς και δροσερούς συνδυασμούς. Σας περιμένουμε να τους ανακαλύψετε!

ΥΓΙΕΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ & ΣΝΑΚ

ΥΓΙΕΙΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ & ΣΝΑΚ

Όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται στο χώρο μας και διατίθενται ολόφρεσκα και λαχταριστά στους πελάτες μας στο κατάστημά μας ή σε κοντινές περιοχές της Χώρας Νάξου.

ΓΛΥΚΕΣ & ΑΛΜΥΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

ΓΛΥΚΕΣ & ΑΛΜΥΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

Λαχταριστές κρέπες, βάφλες, pancakes, πολλές γεύσεις παγωτού και αλμυρές δημιουργίες για να απολαύσετε κάθε ώρα της ημέρας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΓΕΥΣΗ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΓΕΥΣΗ

Προμηθευόμαστε καθημερινά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δίνοντας μεγάλη σημασία στις α' ύλες, δημιουργώντας γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, καθώς και υγιεινά γεύματα και θρεπτικά ροφήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ